Збірна України розгромно програла Німеччині в матчі Ліги націй — відео голів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Збірна України розгромно програла Німеччині в матчі Ліги націй — відео голів

Збірна України розгромно програла Німеччині в матчі Ліги націй — відео голів
Джерело:  online.ua

На "РБ Арені" в німецькому Лейпцигу відбувся матч п'ятого туру Ліги націй між соборною України з футболу і збірною Німеччини. Українська команда до останнього боролася за перемогу, але програла німцям з рахунком 1:3. Видовищне відео голів та кращі моменти матчу Україна - Німеччина публікує ONLINE.UA.

За збірну України в цьому матчі грали: П'ятов - Конопля, Забарний, Матвієнко, Соболь - Степаненко, Зінченко, Малиновський - Зубков, Марлос, Яремчук. Важливо відзначити, що багато футболістів не змогли взяти участь в грі через травми і захворювання на коронавірус. Зокрема, Андрій Ярмоленко, Віктор Циганков, Віктор Коваленко і Сергій Сидорчук прямо перед грою захворіли COVID-19 і не змогли вийти на поле.

Стартовий склад збірної Німеччини був наступний: Ноєр - Зюле, Рюдігер, Кох - Гинтер, Гюндоган, Горецький, Макс - Гнабрі, Вернер, Сані.

Українці відкрили рахунок в першому таймі. На 12 хвилині гол суперникам забив Роман Яремчук. Але німці швидко відігралися. На 23 хвилині Лерой Сані забив м'яч у відповідь, а на 33 і 64 хвилинах ворота збірної України вразив Вернер. Таким чином збірна України програла Німеччині з рахунком 3:1.

Після програшу німцям українська збірна не змогла піднятися вище в турнірній таблиці. На даний момент там лідирує Німеччина (9 очок). Іспанія знаходиться на другому місці з 8 очками, Україна на третьому (6 очок), Швейцарія на четвертому - 3 очка.

Заключний матч в груповому турнірі Лізі націй УЄФА збірна України зіграє 17 листопада зі збірною Швейцарії. Гра відбудеться в Люцерні. Якщо на виїзді проти збірної Швейцарії збірна Україна не програє з рахунком 0:1, 1:2 або з різницею в два м'ячі і більше (прийнятна будь-яка поразка з різницею в один м'яч, починаючи з рахунку 2:3), то збереже прописку в елітному дивізіоні на наступний сезон Ліги націй.

Матч Україна - Німеччина 14 листопада 2020 року - кращі моменти і голи (відео):

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко вже прокоментував матч українських футболістів з командою Німеччини. Він нагадав, що українська збірна - єдина команда, яка дуже сильно страждає від ситуації з коронавірусом, починаючи з жовтневих ігор й до сьогоднішньої.

"Сьогодні не вистачало реалізації. Команда створила достатньо моментів, ми могли вирівняти гру. Також у нас зараз не вистачає запасних, щоб конкурувати з такими командами, як Німеччина. У нас не було можливості поставити оптимальний склад і зробити заміни на посилення гри. Ми практично грали одним складом. В кінці зустрічі ми зробили заміни, виходячи з результату і подальшої гри. Потрібно було дати гравцям відпочити, оскільки в тих же Зінченко і Малиновського були травми. Вони на жилах догравали матч. Ми замінили Зінченко, Степаненко. Все одно я задоволений командою, вважаю, що вона зіграла дуже добре, з огляду на ситуацію, яка склалася. Створювали моменти, не відмовлялися від наших принципів, було дуже багато цікавих продовжень, але не вистачило реалізації ", - прокоментував Шевченко програш України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що збірна України перемогла іспанську збірну в матчі Ліги націй.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?