Збірна України з футболу проти Північної Македонії — онлайн-трансляція
Категорія
Спорт
Дата публікації

Збірна України з футболу проти Північної Македонії — онлайн-трансляція

Збірна України з футболу
Джерело:  Суспільне. Спорт

Матч Україна – Північна Македонія відбудеться у Празі на "Епет арена". Гра розпочнеться о 16:00.

Україна грає з Північною Македонією у матчі-відобрі на Євро-2024

Збірна України з футболу 14 жовтня проведе матч відбору на Євро-2024. Суперником українців буде збірна Північної Македонії. Онлайн-трансляція у текстовому режимі матчу Україна – Північна Македонія доступна на сайті Суспільне за посиланням.

Матч Україна – Північна Македонія відбудеться в Празі на "Епет арена". Гра розпочнеться о 16:00.

Трансляція матчу Україна – Північна Македонія доступна на регіональних каналах Суспільного. Але лише у цифровому T2 та кабельних мережах. Місцеві телеканали Суспільного мовлення на OTT-платформах не будуть транслювати матч через умови договору. Онлайн-трансляція матчу Україна – Північна Македонія буд здійснюватися лише на платформі Megogo.

Стартові склади

Україна: Трубін, Миколенко, Матвієнко, Забарний, Конопля, Зінченко, Степаненко, Судаков, Мудрик, Зубков, Довбик.

Запасні: Бущан, Михайліченко, Сваток, Сидорчук, Маліновський, Яремчук, Буяльський, Назарина, Піхальонок, Ванат, Караваєв, Різник.

Північна Македонія: Дмитрієвські, Мусліу, Серафимов, Манев, Аліоські, Барді, Атанасов, Елезі, Ашковські, Міовські, Елмаз

Що відомо про відбір на Євро-2024

Україна вдруге зіграє проти Північної Македонії у відборі на Євро-2024. Перша, гостьова гра, закінчилася для українців вольовою перемогою з рахунком 3:2.

До фінальної частини Євро-2024 вийдуть дві найсильніші команди з кожної відбіркової групи.

На Євро-2024 вже відібралися три команди через відбірковий турнір: Франція (група В), Бельгія (група F), Португалія (група J).

Україна зберігає шанси кваліфікуватися на Євро через Лігу націй. Для цього дві збірні з Ліги В (Ізраїль, Боснія і Герцеговина, Сербія, Шотландія та Фінляндія) мають здобути прямі путівки на чемпіонат у Німеччині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?