Зеленський дав українцям нову обіцянку щодо Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський дав українцям нову обіцянку щодо Криму

Зеленський дав українцям нову обіцянку щодо Криму
Джерело:  online.ua

2 липня, під час традиційного звернення до народу, глава держави Володимир Зеленський пообіцяв, що незабаром російські загарбники боятимуться наближатися до українського Криму й берегів Азовського моря.

Джерело:  Володимир Зеленський

Крим обов'язково повернеться до України

Ворог точно не диктуватиме умови в Чорному морі, і окупантам доведеться так само боятися наближатися до нашого українського Криму й до наших берегів Азовського моря, як російські кораблі вже бояться наближатися до нашого Чорноморського узбережжя, - пообіцяв українцям Володимир Зеленський.

За словами глави держави, 2 липня він приїхав до Одеси насамперед для того, щоб привітати воїнів Військово-морських сил ЗСУ з їхнім професійним днем.

Достатньо лише згадати, які амбіції були в Росії на початку повномасштабної агресії та які з тих амбіцій тепер на дні Чорного моря, – іронічно зазначив президент.

Глава держави додав, що нагородив найкращих та привітав курсантів Інституту Військово-морських сил Одеської морської академії. Також він відвідав поранених воїнів у шпиталі.

Як пройшла Ставка

Володимир Зеленський повідомив, що заслухав доповідь нашого командувача Військово-морських сил віце-адмірала Олексія Неїжпапи, а також командувача ОСУВ "Одеса" генерала Москальова.

І щодо безпекової ситуації зараз, і щодо наших стратегічних завдань – для нашого флоту, для нового напряму – флоту морських дронів – та для нашої берегової оборони. Все реалізуємо! Впевнений! – підсумував український лідер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?