Зеленський назвав головну умову для деокупації усіх територій України
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський назвав головну умову для деокупації усіх територій України

Зеленський назвав головну умову для деокупації усіх територій України
Джерело:  online.ua

23 квітня глава держави Володимир Зеленський публічно пообіцяв, що Україна поверне всі окуповані Росією території, як тільки матиме для цього достатньо зброї.

Джерело: Фейсбук-сторінка  ОПУ

Важка зброя дасть змогу повернути окуповані території - Зеленський

Моя позиція, особиста, людська, але перш за все як президента: все, що вони прорвуть і все, що вони, не дай боже, окупують, ми все повернемо. І це буде питання не 10-20 років або не війни з 2014 року восьмирічної. Це буде питання того, чи буде у нас зброя. Як тільки вона буде, як тільки її буде достатньо, повірте, ми будемо повертати одразу ту чи іншу територію, яка тимчасово окупована, - заявив український лідер.

Зеленський також звернув увагу на те,що на Донбасі та Харківщині наші воїни повертають ті населені пункти, які можуть повернути.

Щоденно ми можемо віддати, на жаль, через потужність тих чи інших угруповань Росії якусь територію, але вночі або на наступний день ми повертаємо ці міста, містечка, села, і йдемо вперед, - зазначив президент.

За словами українського лідера, наші збройні сили не мають можливості просуватися вперед там, де не мають тієї підтримки від партнерів, про яку говорили довго публічно і ще довше непублічно.

Але зараз ми бачимо цю зміну у відношенні наших західних партнерів. Особливо я бачу зміни у швидкості на сьогодні від Сполучених Штатів Америки. І якщо ця швидкість буде нарощуватись так само, як нам обіцяють, якщо кроки будуть співпадати зі словами, як у будь-якої порядної людини і в будь-якого лідера повинно бути, я впевнений, що ми будемо швидше деокуповувати наші території, - підкреслив Володимир Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?