Зеленський не хотів чути про повномасштабне вторгнення РФ — Байден
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський не хотів чути про повномасштабне вторгнення РФ — Байден

Зеленський не хотів чути про повномасштабне вторгнення РФ — Байден
Джерело:  online.ua

Як стверджує очільник Білого дому Джо байден, його український колега Володимир Зеленський відкидав попередження офіційного Вашингтону про те, що Росія розпочне повномасштабне вторгнення РФ в Україну. Про це президент США повідомив під час політичного збору коштів у Лос-Анджелесі.

Джерело:  Bloomberg

Байден заявив, що Зеленський не вірив у наступ РФ

Я знаю, що багато людей думали, що я, можливо, перебільшую, але я знав, і ми мали дані для підтвердження, що він (Путін. - Ред.) збирається перейти кордон. Не було жодних сумнівів. І Зеленський не хотів цього чути, і багато людей також, - наголосив американський лідер.

Володимир Зеленський (фото — president.gov.ua)

Все-таки президент США визнав, що можливість повномасштабного вторгнення російського диктатора Володимира Путіна могла видаватися надуманою.

Я розумію, чому вони не хотіли цього чути, але він увійшов, - додав Джо Байден.

Окрім того, очільник Білого дому звинуватив президента РФ у "спробі знищити культуру, не лише націю, а й культуру" України, і сказав, що господар Кремлля вважає столицю України Київ "престолом матінки-Росії".

Як уже згадувалося раніше, офіційний Вашингтон неодноразово заявляв про підготовку Росії до вторгнення в Україну за декілька місяців до того, як Путін оголосив про "спецоперацію" 24 лютого. 18 лютого Джл Байден офіційно попередив Київ, що російський диктатор остаточно ухвалив рішення про напад на Україну.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?