Зеленський обговорив з НАТО надання Україні принципово нових типів зброї
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський обговорив з НАТО надання Україні принципово нових типів зброї

Зеленський обговорив з НАТО надання Україні принципово нових типів зброї
Джерело:  online.ua

25 січня український лідер Володимир Зеленський провів нові телефонні переговори із генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом. За словами глави держави, він обговорив з керівником Альянсу питання розширення танкової коаліції і розблокування передачі Збройним силам України принципово нових видів озброєння.

Джерело: Твіттер-сторінка Володимира Зеленсього

Зеленський провів переговори зі Столтенбергом щодо нових типів зброї для України

Обговорили з Генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом подальшу консолідацію партнерів для підтримки України, зокрема розширення танкової коаліції, розблокування передачі принципово нових видів озброєння. Також говорили про необхідні кроки на шляху до подальшої інтеграції з НАТО, - йдеться в заяві українського лідера.

Не можна також не згадати про те, що 25 січня Володимир Зеленський провів телефонні перемовини з німецьким лідером Олафом Шольцом, у якій висловив подяку за рішення щодо передачі ЗСУ німецьких танків.

Оркім того, наголошується, що глава МЗС Дмитро Кулеба закликав союзників, які мають на озброєнні танки Leopard 2 німецького виробництва, відправити якомога більше їх в Україну.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?