Зеленський оголосив податкові послаблення для бізнесу
Категорія
Економіка
Дата публікації

Зеленський оголосив податкові послаблення для бізнесу

Зеленський оголосив податкові послаблення для бізнесу
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив про введення податкових канікул для бізнесу, що передбачає зниження податкового навантаження та зменшення кількості перевірок.

Джерело: сайт ОП

Як влада збирається допомагати бізнесу 

Оголошена президентом програма економічного патріотизму передбачає цільову підтримку окремих галузей економіки та виробництва, зменшення податкового тиску на підприємців, скорочення кількості перевірок, а також стимулювання для залучення коштів громадян у бізнес та банківську систему.

Патріот – це той, хто б’ється з ворогом за свою землю. І той, хто вкладається в неї грошима та створює на ній робочі місця. Тому ми запускаємо програму економічного патріотизму. Це додаткові стимули для локалізації нашого виробництва. Цільові програми підтримки окремих галузей, - підкреслив голова держави.

Окрім цього у рамках програми також планується знизити ПДВ на бензин та дизель, що повинно зменшити вартість пального.

Цільові програми підтримки окремих галузей. Зменшення податкового навантаження на бізнес та обмеження перевірок. Це стимули для залучення коштів населення в бізнес і банківську систему. Зниження ПДВ на бензин і дизель. Це дозволить знизити ціни на заправки. Наша мета - здобуття економічної незалежності. Особливо в енергетиці, - зазначив президент.

Також Зеленський сьогодні повинен провести зустріч з найбільшими українськими бізнесменами з метою вмовити їх залишити бізнес в Україні.

Всі вони мають залишитися в Україні. Їхні підприємства розташовані на українській землі, яку захищають наші військові. Отже, і бізнес має захищати нашу економіку, фінанси, створювати робочі місця. Піднімати та зміцнювати Україну. Разом, кожен на своєму фронті, - наголосив голова держави.

Місія МВФ відновлює роботу з Україною 

Представники МВФ розпочали перегляд кредитної програми для України.

Місія МВФ на чолі з Іванною Владковою Голлар починає сьогодні обговорення з владою України другого перегляду програми, підтримуваної МВФ, - повідомив представник Фонду Ваграм Степанян.

За його словами, зустрічі представників МВФ з членами українського уряду будуть проходити в онлайн-режимі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?