Зеленський описав сценарій початку Третьої світової війни
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський описав сценарій початку Третьої світової війни

Зеленський описав сценарій початку Третьої світової війни
Джерело:  online.ua

На переконання українського лідера Володимира Зеленського, російський диктатор Володимир Путіна не застосує ядерну зброю, однак все одно глава держави закликає світ зупинити його погрози.Також президент пояснив, що може призвести до початку Третьої світової війни.

Джерело: Володимир Зеленський в  інтерв’ю  Reuters

Як може початися Третя світова - відповідь Зеленського

Це питання знищення Землі просто, початок цього. Я навіть не можу зрозуміти, як можуть допустити спецслужби, розвідки світу, потужні розуми світу, щоб Росії навіть дати шанс про це думати. Мені здається, що цього не буде, якщо чесно. Тим не менше, ми з вами не можемо щось остаточно прогнозувати з цією державою. Але, вибачте, боятися чогось там, що може зробити ця держава, і тому іти з ними на ту чи іншу згоду – це гірший результат, на який можна піти. Це точно тоді початок Третьої світової війни, - озвучив свій прогноз Зеленський.

Як вважає український лідер,, що "не може бути діалогу з людьми, які погрожують ядерною зброєю".

Треба думати про те, як жити далі світові без таких людей, - сказав він.

За словами Володимира Зеленського, коли від впливових російських політиків лунають заяви про те, у яких випадках Росія може застосувати ядерну зброю, "все, що після слів "в якомусь разі", після якихось умов, навіть не треба слухати".

Треба розуміти, хто це сказав і зробити все, щоб більше ця людина нікому нічого не говорила і не погрожувала, - наголосив український президент.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?