Зеленський оприлюднив деталі ракетного удару армії РФ по Сумах
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський оприлюднив деталі ракетного удару армії РФ по Сумах

Зеленський оприлюднив деталі ракетного удару армії РФ по Сумах
Джерело:  online.ua

За словами президента Володимира Зеленського, внаслідок ракетного удару злочинної армії РФ по Сумах увечері, 29 липня, загинули дві людини через влучання ракети у освітній навчальний заклад.

Джерело: Telegram Володимира Зеленського

Що відомо про наслідки ракетного удару армії РФ по Сумах

Дві людини загинули... Мої співчуття рідним і близьким. Двадцять людей постраждали від цього удару. Повністю зруйнований навчальний корпус училища: чотири поверхи просто знесло ракетою. Пошкоджено гуртожитки, будинки, навіть будівлі церкви та недільної школи, - зазначив Зеленський.

В цілому в рятувальній операції і розбиранні завалів в Сумах було задіяно 285 людей, додав глава держави, подякувавши кожному з них.

Російські нелюди щодня додають світові аргументи, що тільки поразка Росії і чіткі гарантії безпеки для України здатні убезпечити життя від цього терору, - підкреслив Зеленський.

Що відомо про атаки армії РФ по інших містах 

За інформацією керівника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, в Дніпрі кількість ракетних ударів в результаті російського удару, який відбувся 28 липня, зросла до десяти осіб.

Кількість постраждалих від ракетного удару по Дніпру збільшилась до 10. Це хлопець 14 років, - повідомив Лисак.

За словами голови ОВА, у хлопця, як і у двох інших неповнолітніх, ушкодження, спричинені вибуховою хвилею. Він лікуватиметься вдома.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?