Зеленський оцінив стан доріг під час поїздки до Буковелю
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський оцінив стан доріг під час поїздки до Буковелю

Зеленський оцінив стан доріг під час поїздки до Буковелю
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський здійснив 700-кілометрову автомобільну подорож з Києва до Буковеля та оцінив стан автошляхів.

Джерело: Facebook-сторінка Володимира Зеленського

Подорож Зеленського до Буковеля

Зокрема, голова держави відзначив неймовірну красу нашої країни.

Яка прекрасна наша Україна! Укотре в цьому переконався, подорожуючи з Києва до Буковеля для короткого зимового відпочинку. Безкраї степи, пагорби в тумані, дим із димарів придорожніх будинків… Аж ось на горизонті видніються рідні Карпати. Як приємно подорожувати Україною, у якій сьогодні багато рівних, сучасних, освітлених доріг, - повідомив Зеленський.

Президент підкреслив, що 700-кілометровий автомобільний шлях, яким він проїхав, переконливо свідчить про результати великого будівництва, яке дозволило українцям їздити хорошими дорогами та насолоджуватись красою рідної країни.

Так, ще не всі дороги в ідеальному стані. Ще не все зроблено. Подекуди трапляються ділянки, які наче відносять нас у минуле - минуле поганих доріг і роздратованих водіїв. За такі ділянки справді соромно. Але точно можу сказати, що ми не зупинимося, допоки не відремонтуємо всі дороги в Україні, - пообіцяв Зеленський.

Голова держави повідомив, що протягом найближчих років будуть відремонтовані ділянки на трасі М-06 Київ – Чоп. Також цього року почнеться реконструкція обходу Житомира.

Щойно ми з’їжджаємо з дороги "Київ - Чоп" у напрямку Тернополя (біля м. Дубна), починаємо рухатися свіжовідремонтованими ділянками. Із 329 км маршруту "Дубно - Буковель" нам залишилось оновити 20 км. Це чотири окремі ділянки, які розпочнемо ремонтувати цієї весни й завершимо у 2022 році. Паралельно закінчимо під'їзд до Рогатина, який перебуває в жахливому стані, - заявив президент.

За його словами, програма "Велике будівництво" дозволить українцям з насолою подорожувати Україною.

І незабаром українці зможуть легко й приємно дістатися власним автомобілем і до гірськолижних курортів Карпат, і до узбережжя Чорного чи Азовського моря. Більше мандрувати й досліджувати нашу чудову країну, адже Україна того варта!, - пообіцяв Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?