Зеленський пообіцяв 1000 гривень усім вакцинованим — найсмішніші меми та реакція українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський пообіцяв 1000 гривень усім вакцинованим — найсмішніші меми та реакція українців

Зеленський пообіцяв 1000 гривень усім вакцинованим — найсмішніші меми та реакція українців
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський під час свого нового звернення до народу публічно пообіцяв, що кожен, хто отримає два щеплення, отримає від держави тисячу гривень. На цю новину миттєво відреагували журналісти, політики та прості українці на своїх сторінках в соціальних мережах. Якою була реакція людей на нову ідею президента — читайте в нашому матеріалі.

Джерело: сайт Офісу президента України,  ONLINE.UA

Зеленський пообіцяв тисячу гривень усім щепленим від коронавірусу

"Кожен, хто отримав, два щеплення, зможе отримати одну тисячу гривень. Швидко і зручно, тобто, через додаток "Дія". За ці кошти можна буде придбати абонемент у спортзал або фітнес-клуб, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал чи виставковий центр, або купити квитки для мандрівок всередині країни – на внутрішні або авіа, залізничні перевезення. Програма стартує 19 грудня. До кінця року на неї буде виділено близько 3 млрд гривень. Стільки ж – на початку 2022 року. Ми розуміємо, що смартфони та "Дія" є, на жаль, не у кожного, то ж ця програма діятиме не один місяць. Держава забезпечить альтернативну можливість отримати тисячу гривень, зокрема людям похилого віку", - заявив Володимир Зеленський.

Варто звернути увагу на те, що в нашій країні, згідно з останніми даними, хоча б однією дозою вакцини проти коронавірусу щепилися 39,4% людей, а завершили курс вакцинації 28%.

Як українці відреагували на ідею Зеленського

Соціальні мережі миттєво вибухнули кумедними мемами після звернення Володимира Зеленського. Українські громадяни озвучують свої версії, з чим пов'язане це неочікуване рішення президента.


Фото - facebook.com/ostapbinder

Фото - facebook.com/NePrazdnuvaly/


Читайте також:

  • Ще одна область поповнила список "червоної" зони: важливі подробиці читайте в нашому матеріалі

  • В одному з великих міст України не виявили жодного нового випадку COVID-19

  • Вчені назвали один із найпотужніших інструментів проти COVID-19: що про нього відомо

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?