Зеленський попередив українців та світ про новий план Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський попередив українців та світ про новий план Путіна

Зеленський попередив українців та світ про новий план Путіна
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський попереджає українців та міжнародну спільноту про те, що російський диктатор Володимир Путін почав активно готуватися до нової хвилі агресії проти нашої країни. Президент також звертає увагу на те, що армія РФ продовжує посилювати тиск на Бахмутському, Вугледарському та інших напрямках.

Джерело:  відеозвернення Зеленського

Росія готується до нової хвилі агресії - попередження Зеленського

Росія готується до нової хвилі агресії – з тими силами, які вона здатна мобілізувати. Зараз окупанти вже посилюють тиск на Бахмутському, Вугледарському та інших напрямках. А хочуть посилити тиск масштабніше. Щоб не визнавати помилковість агресії, господарі Росії хочуть кинути більше своїх людей і техніки в бойові дії, - пояснює дії Кремля Володимир Зеленський.

Глава держави також вкотре публічно закликав міжнародних партнерів України посилити співпрацю, щоб наскільки це можливо, не допустити нових злочинних дій армії Російської Федерації.

На переконання українського лідера, наразі ключова мета – це швидкість реалізації всього того, про що офіційний Київ встиг домовитися з іншими країнами.

Володимир Зеленський нагадав, що ЗСУ потрібно багато танків для переваги на полі бою.

Справа не в п’яти, чи десяти, чи п’ятнадцяти танках. Потреба більша... Дискусії потрібно завершувати рішеннями. Рішеннями про реальне посилення нашої оборони проти терористів. Необхідна кількість танків у союзників є. Коли буде необхідна вага рішень, будемо раді подякувати за кожне вагоме рішення, - наголосив Володимир Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?