Зеленський попросив Генштаб не ухвалювати без нього рішень про пересування військовозобовʼязаних
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський попросив Генштаб не ухвалювати без нього рішень про пересування військовозобовʼязаних

Зеленський попросив Генштаб не ухвалювати без нього рішень про пересування військовозобовʼязаних
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський доручив міністру оборони, начальнику Генштабу і Головнокомандувачу ЗСУ доповісти всі деталі щодо порядку виїзду за межі місць реєстрації осіб, які є військовозобов’язаними.

Джерело: звернення Зеленського

Зеленський прокоментував нововведення Генштабу

Сьогодні в суспільстві виникло багато суперечок щодо рішення Генштабу ЗСУ щодо отримання певних дозволів для військовозобовʼязаних, призовників і резервістів. Я бачу, що є різні оцінки такого рішення, є нерозуміння та обурення. Доручив міністру оборони, начальнику Генштабу і Головнокомандувачу ЗСУ завтра доповісти мені всі деталі стосовно рішення про затвердження Порядку отримання дозволів. Прошу Генеральний штаб надалі не ухвалювати без мене подібних рішень, - йдеться у зверненні.

Наше з вами завдання – триматися, берегти себе, зокрема берегти свої емоції, максимально допомагати обороні країни, захищати державу, скільки буде потрібно для нашої перемоги.

Зеленський зазначив, що Україна продовжує дипломатичну активність, щоб отримати сучасні й достатні протиракетні системи.

Це завдання-максимум для нашої держави – вже цього року дати базову безпеку для українців, базовий захист від ракетних ударів. Але виконання цього завдання залежить не лише від нас, а й від розуміння партнерами наших фундаментальних потреб.

Також Зеленський повідомив, що за два місяці роботи державної благодійної платформи United24 вдалося зібрати на потреби України понад два мільярди гривень.

Це не тільки допомога нашим оборонцям, а й внески на розмінування, на гуманітарні потреби.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?