Зеленський порадив Трампу подивитися на війну в Україні "без рожевих окулярів"
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський порадив Трампу подивитися на війну в Україні "без рожевих окулярів"

Зеленський порадив Трампу подивитися на війну в Україні "без рожевих окулярів"
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський порадив колишньому президенту США Дональду Трампу подивитися війну Росії проти України "без рожевих окулярів". Раніше Трамп назвав Путіна "геніальним".

Джерело: Зеленський в інтерв’ю СNN

Зеленський дав пораду Трампу

Зеленський, говорячи про лояльну позицію 45-го президента США Дональда Трампа стосовно російського лідера Володимира Путіна, заявив, що Трампу варто було б подивитися на російську війну в Україні без рожевих окулярів.

Мені здається, що він має на все це подивитися з погляду загрози не тільки Україні. Може, для нього ми досить далеко знаходимось, але у війні немає відстаней. Мені здається, потрібно, щоб він дивився на цю ситуацію, скажімо так, без рожевих окулярів, - сказав Зеленський.

Зеленський впевнений, що у Трампа було достатньо часу, зрозуміти, хто такий Путін насправді.

Він обіймав таку високу посаду, де не можна не розуміти, хто є ціннісним опонентом твого народу. Мені здається, коли ти маєш усі сили та дані розвідки, то ти маєш розбиратися, хто такий президент Росії, чого він хоче, чого прагне і як він туди йде. І я не знаю, може йому (Трампу) це потрібно було для його внутрішньої політики, щоб показати, що він готовий знайти порозуміння із президентом Росії, - сказав президент.

Також Зеленський відповів на питання, чи непокоїться він через те, що фінансова допомога з боку США у разі, якщо республіканці отримають контроль над Палатою представників Конгресу, зменшиться чи припиниться. Він висловив сподівання на те, що двопартійна підтримка України залишиться й надалі.

Я знаю і чую меседжі, що представники Республіканської партії, може таке трапитися, менше підтримуватимуть Україну. Я хочу вірити, що все-таки двопартійна підтримка України залишиться. Для нас це дуже важливо, - сказав він.

Нагадаємо, що 23 лютого 45-й президент США Дональд Трамп прокоментував визнання Росією самопроголошених "ЛДНР". Він назвав Володимира Путіна "генієм", а війська РФ - найбільшими "миротворчими" силами у світі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?