Зеленський наполягає на своїй даті інавгурації
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський наполягає на своїй даті інавгурації

Зеленський наполягає на своїй даті інавгурації
Джерело:  online.ua

Незважаючи на те, що на вчорашній зустрічі нового президента з лідерами парламентських фракцій не вдалося досягти компромісу щодо необхідності проведення інавгурації 19 травня, Володимир Зеленський не полишає намірів прийняти присягу саме в цей день. Про це свідчить його офіційний лист до голови Верховної Ради Андрія Парубія, інформує ONLINE.UA.

У зверненні до спікера парламенту Володимир Зеленський висловлює сподівання на те, що народні депутати все ж таки підтримають його пропозицію на своєму найближчому засіданні 14 травня.

«Визначеність вкрай важлива і для народу України, і для іноземних гостей, які вже висловили бажання прибути на урочистості, і для мене особисто», – пише новий президент.

Крім звернення до Андрія Парубія, яке вчора пізно ввечері було розміщено на Facebook-сторінці Володимира Зеленського, він привертає увагу до необхідності якнайшвидшого проведення інавгурації також і журналістів. На імпровізованому брифінгу біля стін парламенту переможець виборів поскаржився представникам преси на небажання депутатів прийняти його пропозицію про проведення присяги 19 травня.

«…Можливо є якісь причини. Це не просто відношення до моєї особи, це ставлення до народу України, який вибрав президента», – заявив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що в депутатському корпусі є небезпідставні побоювання, що наполягання Зеленського про проведення інавгурації 19 травня пов’язане з бажанням розпустити Верховну Раду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?