Зеленський пояснив, з чого почнеться повернення Донбасу та Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський пояснив, з чого почнеться повернення Донбасу та Криму

Зеленський пояснив, з чого почнеться повернення Донбасу та Криму
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Президент України Володимир Зеленський вважає, що першим кроком в Україні необхідно досягти консенсусу стосовно реінтеграції Криму та Донбасу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Державний лідер виступив з відповідною заявою на маріупольському Форумі єдності. За його словами, співіснують дуже різні точки зору на процес повернення.

"Українському суспільству потрібно домовитися між собою, і це дуже важливо, тому що сьогодні всередині України є абсолютно різні бачення питання повернення Донбасу та Криму", - зазначив Зеленський.

Президент додав, що навряд чи буде підтримано рішення, яке по всіх параметрах задовольнить усіх. У цій ситуації потрібна ідея, яка об'єднає більшість українців.

"Суспільство має розуміти і погоджуватися з умовами реінтеграції Донбасу та Криму, з принципами перехідного правосуддя", - пояснив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, на інвестиційному форумі у Маріуполі 29 жовтня Володимир Зеленський заявив, що України наразі перебуває на межі. У майбутньому на державу чекає економічний прорив. Він закликав міжнародних інвесторів придивитися до українських можливостей та не гаяти часу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?