Зеленський привітав українців зі святом Великодня — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський привітав українців зі святом Великодня — відео

Зеленський привітав українців зі святом Великодня — відео
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський привітав українців з Великоднем. Він наголосив, що українці вже пройшли чималий шлях, але попереду чекає чи не найважча з вершин.

Джерело: ОПУ

Привітання Зеленського з Великоднем

Зеленський нагадав, що наприкінці минулої зими Росія принесла на нашу землю повномасштабну війну, проте темрява не змогла затьмарити наш дух, прагнення волі, любов до рідної землі та готовність її захищати.

Тоді ми перемогли розпач, зневіру, втому, біль. Мільйони вогників в очах мільйонів українців злилися в один потужний промінь світла. Він допоміг не заблукати в пітьмі, не збитися з дороги, осяяв шлях до правильної мети.

Президент підкреслив, що це те, за що боролися різні покоління у різних століттях і те, за що останні дев'ять років і 417 днів віддавали життя захисники й захисниці України.

Ми відзначаємо сьогодні свято Воскресіння Господнього. Його головним символом є перемога: перемога добра, перемога правди, перемога життя. З непохитною вірою у незворотність цих перемог ми зустрічаємо Великдень.

Зеленський сказав, що Україна вже пройшла чималий шлях, а попереду чи не найважча з вершин.

Ми подолаємо її. І разом зустрінемо свій світанок. Коли над усією нашою країною зійде сонце. Це синьо-жовтий прапор. Він неодмінно підійметься на всій нашій Богом даній землі. На всіх тимчасово окупованих чортами територіях. Наш прапор замайорить на берегах Азовського моря і Сіверського Дінця, над териконами та Ай-Петрі. Сонце засяє на півдні, сонце засяє на сході, сонце засяє в Криму.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?