Зеленський призначив Руслана Запаранюка головою Чернівецької області
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський призначив Руслана Запаранюка головою Чернівецької області

Зеленський призначив Руслана Запаранюка головою Чернівецької області
Джерело:  online.ua

13 липня український лідер Володимир Зеленський призначив Руслана Запаранюка очільником Чернівецької обласної державної адміністрації замість Сергія Осачука.

Джерело:  сайт ОПУ

Руслан Запаранюк став головою Чернівецької області

На переконання глави держави, знання регіону та його специфіки допоможе Запаранюку успішно реалізувати поставлені перед ним завдання.

Володимир Зеленський звернув увагу на те, що в умовах воєнного стану пріоритетом є злагоджена робота митниці, що не перешкоджає руху гуманітарних вантажів, облаштування пунктів пропуску на державному кордоні, надання соціальних послуг тимчасово переміщеним особам, які були вимушені виїхати з регіонів України, де ведуться бойові дії, тощо.

Фото - скриншот

Що важливо знати про Руслана Запаранюка

Руслан Запаранюк народився 1974 року в с. Нижні Станівці Чернівецької області. У 1997-му закінчив Чернівецький державний університет ім. Ю. Федьковича (спеціальність "фізик, викладач"), у 2003 році – Чернівецький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету (спеціальність "економіст з обліку та аудиту").

Відомо, що політик працював на різних посадах у фінансовому секторі Чернівецької області. Із липня 2014 року до цього часу – начальник філії Чернівецького обласного управління АТ "Державний ощадний банк України".

Що важливо розуміти, 1 червня стало відомо, що правоохоронці викрили заступника голови Чернівецької обласної адміністрації на махінаціях з гуманітарною допомогою.

14 червня український уряд звільнив Сергія Осачука з посади голови Чернівецької ОДА.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?