Зеленський призначив своїм радником засновника клініки «Борис»
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський призначив своїм радником засновника клініки «Борис»

Зеленський призначив своїм радником засновника клініки «Борис»
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський видав указ про призначення своїм радником засновника мережі клінік «Борис», колишнього заступника КМДА, новообраного народного депутата від партії «Слуга народу» Михайла Радуцького.

Про це йдеться в  указі  №564 від 30 липня, повідомляє ONLINE.UA.

Відомо, що Михайло Радуцький є відомим підприємцем, засновником і президентом приватної клініки «Борис». Нещодавно він був включений в партійний список пропрезидентської партії «Слуга народу» під номером 18, що, відповідно, надало йому можливість стати обраним депутатом Верховної Ради.

Зараз Радуцького називають одним з найбільш ймовірних кандидатів на посаду майбутнього міністра охорони здоров’я України. Єдине, що теоретично може завадити цьому – це досить суперечливі висловлювання Радуцького про наявність «расових особливостей» при лікуванні людей. Нинішня очільниця Мінздрава Уляна Супрун вже встигла прокоментувати їх як такі, що суперечать медичній науці та міжнародній практиці.

Нагадаємо, що нещодавно у Міністерстві охорони здоров’я запропонували запровадити радикальні методи боротьби з сигаретами, уніфікувавши заборону їхньої реалізації з європейськими стандартами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?