Зеленський проведе важливу зустріч: оприлюднені деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський проведе важливу зустріч: оприлюднені деталі

Зеленський проведе важливу зустріч: оприлюднені деталі
Джерело:  online.ua

Український президент Володимир Зеленський проведе важливу міжнародну зустріч. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Офіс президента.

Офіційний візит до Києва планує здійснити естонська президентка Керсті Кальюлайд. Подія відбудеться у п'ятницю, 13 вересня.

Наразі відомо, що обидва державні лідери зроблять спільну пресконференцію після переговорів. Вона відбудеться після п'ятої години вечора та запланована офіційно на 17:20.

Також відомо, що до Києва завітає з офіційною метою президент Фінляндії Саулі Нііністьо. Ця поїздка фінського лідера стане першою за останні чотири роки. Про програму зустрічі ще немає відомостей, її обіцяли оприлюднити напередодні - 12 вересня.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Зеленський здійснить перший офіційний візит до Сполучених Штатів на своїй посаді. Він відвідає засідання Генеральної асамблеї ООН. Також розроблюється наразі зустріч з американським колегою Дональдом Трампом.

Їхні переговори мали відбутися ще на початку серпня у Польщі. Важливий дипломатичний контакт був зірваний через наближення до США урагану "Доріан" - Трамп вирішив не залишати країну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?