Зеленський раптово зібрав усіх президентів України - відома причина
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський раптово зібрав усіх президентів України - відома причина

Зеленський раптово зібрав усіх президентів України - відома причина
Джерело:  online.ua

23 серпня український глава Володимир Зеленський зібрав усіх президентів України, крім Віктора Януковича, щоб разом усвідомити, яку вони країну побудували. Леонід Кучма, Леонід Кравчук, Віктор Ющенко і Петро Порошенко взяли участь в "лінійці честі і пам'яті", яка проходила на військовому аеродромі у Василькові Київської області, де було піднято державний прапор. Зеленський впевнений, що саме День Державного прапора та День незалежності України є кращими днями для справжнього єднання сильних духом, коли немає місця традиційній конфліктній політиці. Своїми емоціями від зустрічі з колишніми президентами України Зеленський поділився з українцями на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Сьогодні поруч зі мною на" лінійці честі і пам'яті "стояли також всі президенти України, яких я запросив. Стояли для того, на мою думку, щоб разом усвідомити, яку країну ми побудували. Не сумніваюся, що кожен з нас, з президентів, напевно, по-своєму цінує і любить свою країну. Цінує те, що він сам зробив для неї. Розуміє, що хоче зробити наступний Президент. І десь в серці відчуває, що кожен з нас ніколи не дозволить розірвати її заради сьогохвилинних політичних цілей", - вважає Зеленський.

Чинний президент переконаний, що День незалежності і День державного прапора є "днями сильних" і для громадян країни, яких закликав усвідомити просту істину, що Україна - сильна країна, а українці - сильний народ.

"Це і є ті самі «дні сильних», коли потрібно просто встати поруч і відкрито подивитися навколо. Щоб усвідомити нарешті просту істину: ми дійсно сильна нація, сильна країна, сильний народ. Який точно вже довів світові все це. І який точно має право ... ", - підсумував Зеленський.

Як відомо, свято - День Державного прапора - почали святкувати в Україні з 2004 року. Дату свята обрали не випадково. Саме 23 серпня 1991 група депутатів вперше внесла національний прапор України до сесійної зали Верховної Ради. Тепер він зберігається в музеї Верховної Ради. Традиційно в цей день у багатьох населених пунктах України проходять урочисті церемонії підняття національного прапора. Проводять і інші заходи, наприклад, парад вишиванок.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський привітав українців зі святом і пообіцяв, що український прапор обов'язково буде майоріти над окупованими Донбасом і Кримом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?