Зеленський ризикував життям під час поїздки до Бахмуту — військовий експерт
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський ризикував життям під час поїздки до Бахмуту — військовий експерт

Зеленський ризикував життям під час поїздки до Бахмуту — військовий експерт
Джерело:  online.ua

За словами військового експерта, політолога та керівника Центру військово-правових досліджень Олександра Мусієнка, неочікувану поїздку президента України Володимира Зеленського у Бахмут важко переоцінити з точки зору важливості для бойового духу ЗСУ. Особливо враховуючи те, що глава держави фактично ризикував життям, щоб подякувати українським воїнам та особисто поспілкуватися з ними. На  це Мусієнко звернув увагу під час спілкування з кореспондентом online.ua Іваном Гриневичем.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Яке значення має візит Зеленського до Бахмута

Олександр Мусієнко зазначає, що поїздка Володимира Зеленського на Донбас супроводжувалася серйозними ризиками та викликами, однак його це не злякало та не зупинило.

Що важливо розуміти, президент не забов'язаний їздити у райони бойових дій, але він сам виявив бажання. Це добре впливає на дух бійців та на дух українців, адже саме у президента є можливість через вручення державних нагород подякувати воїнам від імені всього народу України, — пояснює військовий експерт.

Окрім того, Мусієнко додає, що Володимир Зеленський також хотів особисто поспілкуватися з нашими бійцями.

Ба більше, глава держави не злякався, щ доведеться публічно відповідати на непрості запитання від воїнів ЗСУ, адже, як відомо, ситуація на передовій вкрай складна.

Такі вчинки Зеленського — це ж не вперше. Він відвідував і Ізюм, і Херсон, а також влітку був під Сєвєродонецьком та Лисичанськом, коли там було "гаряче". Він був у Слов'янську, Краматорську - це вже така тенденція, — підкреслює військовий експерт.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?