Зеленський розповів, на що підуть додаткові пів трильйона гривень
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський розповів, на що підуть додаткові пів трильйона гривень

Зеленський розповів, на що підуть додаткові пів трильйона гривень
Джерело:  online.ua

У вечірньому зверненні 13 березня президент Володимир Зеленський розповів, куди спрямують додаткові пів трильйона гривень, які хочуть виділити на оборону України.

Джерело: Володимир Зеленський

Нові заплановані витрати хочуть спрямувати на оборону

Уряд запропонував Раді затвердити зміни до держбюджету України. Майже всі нові заплановані витрати хочуть спрямувати на оборону.

Усі кошти будуть спрямовані на фінансове забезпечення наших військових, на підтримку нашого сектору оборони держави, на оборонне обладнання, в тому числі дрони, - зазначив глава держави.

За словами Зеленського, додатково на оборону планують спрямувати понад пів трильйона гривень.

Зазначимо, уряд ухвалив рішення щодо виділення на потреби оборони та безпеки додаткових 518 млрд гривень. Загалом збільшення видатків держбюджету складе 537 млрд гривень.

Посилення оборони України та трибуналу над РФ

Президент анонсував важливі події на дипломатичному фронті, які відбудуться найближчим часом.

"Найближчі тижні плануються доволі активними з точки зору міжнародної комунікації. І для того, щоб посилити нашу оборону, і для того, щоб посилити українські позиції в боротьбі за справедливість, тобто - у боротьбі за покарання російських убивць. Готуємо новини", - сказав Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?