Зеленський та Google привітали Україну із Днем Незалежності
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський та Google привітали Україну із Днем Незалежності

Зеленський та Google привітали Україну із Днем Незалежності
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський привітав всіх громадян із 31-ю річницею Незалежності, яка, на жаль, проходить в умовах повномасштабної кремлівської збройної агресії.

Джерело: Facebook-сторінка Володимира Зеленського

Україна розбудила Європу та інший світ на тлі кремлівської агресії

Президент наголосив, що чергову річницю Незалежності українці зустрічають у різних місцях та за різних обставин.

Зокрема, за його словами, хтось сидить в окопах та бліндажах, в танках і БМП, на морі і в повітрі, захищаючі Незалежність нашої країни.

А хтось - в дорозі, в авто, вантажівках і поїздах - бореться за незалежність, доставляючи необхідне тим, хто на передовій.

Ми зустрічаємо цей день в різних обставинах, умовах і навіть в різних часових поясах, але з єдиною метою - збереження незалежності і перемога України, - підкреслив голова держави.

24 серпня Україна відзначає головне свято - День Незалежності. Вперше він проходить в умовах повномасштабної війни, а всі урочистості скасовані через загрозу ракетних атак по Києву.

 Зі свого боку компанія Google випустила новий Doodle, який присвятили Дню Незалежності України. Автором малюнка стала харківська художниця Ольга Штонда.

У цей день в 1991 році українські політики підписали Акт про проголошення незалежності і вивісили свій національний прапор у сесійній залі будівлі Верховної ради, знаменуючи своє звільнення від Радянського Союзу. Національне свято згадує всіх, хто віддав життя за Батьківщину, в тому числі і тих, хто бореться донині, - повідомили представники компанії.

На новому doodle зображені національні символи України: тризуб у вигляді сокола і прапор.

День незалежності цього року має особливе значення, оскільки Україна продовжує боротьбу проти триваючого російського вторгнення, - підкреслили розробники Doodle до Дня Незалежності України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?