Зеленський в День батька показав свої дитячі фото з татом
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський в День батька показав свої дитячі фото з татом

Зеленський в День батька показав свої дитячі фото з татом
Джерело:  online.ua

20 червня, в День батька, український лідер Володимир Зеленський публічно звернувся до свого тата, Олександра Зеленського, та привітав батька з його днем. Президент також показав свої дитячі фото з батьком і написав, що саме тато був завжди для нього прикладом для наслідування.

Джерело: Instagram Зеленського

Глава держави подякував батьку за виховання, знання, принципи, своєчасні поради та критику. Він підкреслив, що для нього велике щастя, велика праця і велика відповідальність одночасно бути сином такого тата.

"Це радість - мати хорошого, уважного, турботливого батька, захисника і друга. Це мотивація постійно рухатися і працювати, маючи приклад для наслідування. Це бажання ніколи не засмутити, не підвести, не розчарувати. Спасибі за те, що мудро відчуваєш, коли потрібно підтримати, коли - порадити, а коли - покритикувати. Коли потрібно сказати щось важливе, а коли важливо помовчати і слова не потрібні. І спасибі за те, що знаєш: головні і найщиріші мої слова для тебе не в соцмережах, а вдома , на кухні, наодинці, відверто, в очі, за чаркою, поки мама відійшла і не бачить наших мокрих очей. З Днем батька, Олександр Семенович! Будь здоровим! Бережи себе! Бережи маму! Твій син ", - написав Зеленський в привітанні до Дня батька.

Що відомо про батьків Володимира Зеленського

Батьки Володимира Зеленського живуть в Кривому Розі. Батько президента - Олександр Зеленський - відомий професор, доктор технічних наук, який очолює кафедру інформатики та інформаційних технологій Криворізького економічного інституту, а також є автором безлічі наукових статей і публікацій.

Мама українського лідера, Римма Володимирівна Зеленська, пропрацювала 40 років інженером. Вона займалася інженерними технологіями.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?