Зеленський виступає перед парламентом Великої Британії — онлайн-трансляція
Категорія
Світ
Дата публікації

Зеленський виступає перед парламентом Великої Британії — онлайн-трансляція

Зеленський виступає перед парламентом Великої Британії — онлайн-трансляція
Джерело:  online.ua

8 лютого президент України Володимир Зеленський перебуває з візитом у Великій Британії. Він вже зустрівся з прем'єр-міністром Ріші Сунаком і зараз виступає перед парламентом Великої Британії.

Джерело: трансляція виступу

Зеленський виступає перед парламентом Британії

Зеленський дякує Британії від імені українських воїнів, захисників неба, строковиків і тих, хто ще відправиться на передову війни.

Від імені кожного тата і кожної матері, які чекають своїх відважних синів і відважних доньок додому з війни.

Зеленський поділився історією про те, як востаннє відвідав Велику Британію восени 2020 року. Тоді він відвідав Кімнати війни під Уайтхоллом, де Вінстон Черчилль провів Британію через Другу світову війну.

Він каже, що відчував, як «хоробрість проводить вас через найнеймовірніші труднощі, щоб нарешті винагородити вас перемогою».

Лондон підтримує Київ з першого дня, з перших секунд і хвилин війни Росії проти України. Велика Британія – ви простягнули руку допомоги, коли світ [ще] не зрозумів, як реагувати. Борис – ти йдеш до інших, коли це здавалося абсолютно неможливим. Дякую тобі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?