Зеленський за результатами секретної доповіді Буданова пообіцяв пекло армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський за результатами секретної доповіді Буданова пообіцяв пекло армії РФ

Зеленський за результатами секретної доповіді Буданова пообіцяв пекло армії РФ
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський 1 серпня заслухав закриту доповідь керівника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова та пообіцяв військовим армії РФ ще більші проблеми.

Джерело: Facebook глави держави

Що відомо про готовність України завдати ще більших проблем та втрат армії РФ  

Була окрема детальна доповідь керівника ГУР Буданова, - зазначив глава держави.

Водночас Зеленський не став давати детальної інформації стосовно закритої доповіді Буданова.

Він підкреслив, що військові злочинці армії РФ вже дуже скоро відчують наслідки.

Сьогодні зранку Зеленський заслухав доповіді силовиків та військових. Серед тем - наслідки ворожих обстрілів та ситуація на фронті.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко доповів президенту про атаки на прикордонні області та обстріл Харкова, який окупанти цієї ночі атакували 5 дронами-камікадзе.

Також очільник Служби безпеки України генерал Василь Малюк доповів про завершення робіт з усунення наслідків обстрілу Кривого Рогу, Херсона.

Заслухав головкома Залужного щодо ситуації на фронті. Також доповіли командувачі Сирський і Тарнавський. Деталі застосування ППО - командувач Олещук, - зазначив Зеленський.

 В ОП засудили заклики щодо переговорів з Росією

За словами радника керівника Офісу президента України Михайла Подоляка, наразі українські військові потребують посилення військової допомоги, а не закликів до переговорів зі злочинним керівництвом РФ.

Він зазначив, що зараз єдина країна, якій потрібні переговори, - це Росія, оскільки так вона зможе закріпити за собою окуповані території, залишити сухопутний коридор до Криму, зайнятися внутрішнім зміцненням режиму та готуватися до нової війни з Україною.

Україні не потрібні розмови з агресором - Україні потрібні рішення про повну військову підтримку, щоб вибити росіян з окупованих територій і тим самим завдати нищівної поразки путінському вторгненню і призвести до закінчення війни, - наголосив Подоляк.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?