Зеленський закликав західних партнерів вирішити питання із передачею авіації
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський закликав західних партнерів вирішити питання із передачею авіації

Зеленський закликав західних партнерів вирішити питання із передачею авіації
Джерело:  online.ua

За словами президента Володимира Зеленського, Захід має розблокувати питання щодо передачі Україні бойової авіації для захисту неба від атак злочинної армії РФ. 

Джерело: звернення Зеленського до українців

Захід має передати Україні сучасну бойову авіацію для захисту неба 

Зеленський підкреслив, що в понеділок, 27 лютого, злочинна російська армія в черговий раз атакувала Україну іранськими дронами через що серед мирних жителів є загиблі та поранені.

Власне, насамперед тому нам і потрібен авіаційний компонент ППО - сучасні бойові літаки, щоб можна було убезпечити від російського терору всю територію нашої держави, - підкреслив голова держави.

За його словами, протиповітряна оборона дійсно повноцінна тільки за підтримки сучасної авіації.

Наші льотчики разом із нашими зенітниками, разом з усіма воїнами та фахівцями наших Повітряних сил уже роблять велику роботу. Але повністю зможемо захистити небо, коли буде прибрано авіаційне табу у відносинах з нашими партнерами, - зазначив Зеленський.

Окрім цього президент протягом 27 лютого провів нараду із головою Служби безпеки Василем Малюком та рядом державних діячів.

За словами голови держави, під час наради обговорювалось питання щодо внутрішньої безпеки у країні.

 Окрім цього обговорювались подальші дії щодо посилення захисту держави.

Провів сьогодні кілька нарад з представниками уряду та силового блоку. Зокрема, нараду з головою СБУ Василем Малюком. З поточних питань і щодо наших кроків найближчим часом для захисту держави. Жодного шансу будь-яким внутрішнім загрозам не залишимо, так само як і зовнішнім, - підкреслив Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?