Зеленський заявив про втечу з Криму посіпак режиму Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський заявив про втечу з Криму посіпак режиму Путіна

Зеленський заявив про втечу з Криму посіпак режиму Путіна
Джерело:  online.ua

За словами українського лідера Володимира Зеленського, що з окупованого Криму уже "почали мігрувати найбільш далекоглядні щури Росії".

Джерело: Фейсбук-сторінка Володимира Зеленського

Зеленський повідомив, що з Криму тікають проросійські політики

Ми прийдемо до такого ж результату (перемоги - ред.) і в інших активних діях. У героїчній битві за Донбас, у якій неминуче домінуватиме український прапор. У подальшому протистоянні на півдні, яке відновить нормальне українське життя в Приазовʼї. У поверненні нашого Криму, звідки вже почалася міграція найбільш далекоглядних щурів держави-терориста, - наголошує глава держави.

На його переконання, саме впевненість українців у перемозі, бачення вільного майбутнього для нашої держави, український героїзм, який вразив світ, – усе це народилося у містах-героях української півночі, українського сходу, українського півдня.

У містах героїв, чий характер ані на секунду не підкорився окупанту навіть тоді, коли окупант прийшов до їхніх домівок, - підкреслив президент.

Україна відзначає річницю перших переможних битв

Володимир Зеленський звертає увагу на те, що саме 21 березня українці святкують річницю перших переможних битв – в цей день минулого року завершилась битва за Мощун Київської області, яка стала першим кроком України до перемоги у війні.

Глава держави також уточнив, що під час засідання Ставки обговорювали постачання боєприпасів та допомогу партнерів.

Очікуємо збільшення постачання саме того, що нам потрібно саме зараз, - повідомив президент.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?