Зеленський звільнив главу СБУ Харківщини через провали у роботі
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський звільнив главу СБУ Харківщини через провали у роботі

Зеленський звільнив главу СБУ Харківщини через провали у роботі
Джерело:  online.ua

29 травня глава держави Володимир Зеленський звільнив очільника управління Служби безпеки України в Харківській області Романа Дудіна за недбале виконання службових обов'язків. Ба більше, український лідер анонсував розслідування правоохоронців щодо звільненого чиновника.

Джерело: Ютуб-канал ОПУ

Зеленський звільнив главу СБУ Харківської області - відома причина

За словами Володимира Зеленського, він провів нараду з керівництвом Харсківської області та самого Харкову.

Подякував їм за те, що вони були і залишаються разом з харків'янами, разом з Україною і – що дуже важливо зараз – разом один з одним. У них співпраця на сто відсотків: армія, поліція, мер Харкова, обласна державна адміністріція – всі дійсно працюють на Перемогу і роблять це дуже ефективно. На жаль, цього не скажеш про місцеве керівництво по лінії Служби безпеки України. Я приїхав, розібрався, звільнив очільника Служби безпеки в області за те, що не працював на захист міста з перших днів повномасштабної війни, а думав тільки про себе особисто. Які мотиви – правоохоронці з'ясують, - зазначив президент України.

Що вакжливо розуміти, Роман Дудін був призначений главою держави на посаду керівника управління СБУ у Харківській області понад 2 роки тому.

Не можна також не згадати про те, 1 квітня Володимир Зеленський показав "звання" генерала голову СБУ в Херсонській області Сергія Криворучка за "антигероїзм", перед цим звільнивши його.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?