Згадайте про вбитих українських дітей, якщо захочете переговорів з Росією — Данілов
Категорія
Україна
Дата публікації

Згадайте про вбитих українських дітей, якщо захочете переговорів з Росією — Данілов

Згадайте про вбитих українських дітей, якщо захочете переговорів з Росією — Данілов
Джерело:  online.ua

Секретар РНБО України Олексій Данілов висловився про неможливість перемовин з Росією, яка вбила 500 українських дітей.

Джерело: телемарафон Єдині новини

Данілов висловився про неможливість перемовин з Росією

Умови України щодо закінчення війни залишаються незмінними – це вихід на кордони 1991 року та притягнення Росії до відповідальності за всі воєнні злочини, вчинені на території нашої держави. А домовлятися з РФ немає сенсу, адже вона ніколи не дотримується того, що обіцяє.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов у свій день народження в ефірі телемарафону. Він сказав, що вважає нісенітницею заклики до України сісти за стіл перемовин з Росією.

Вони нічого не дотримуються, тому з ними не можна домовлятися. Вони повинні понести відповідальність за все, що вони зробили, виплатити компенсації, а потім з ними про щось можна говорити, – констатував Данілов.

Секретар РНБО пригадав, як у 1997-му Київ уклав договір "про дружбу, співпрацю та партнерство" з Москвою, та чим це закінчилося.

Також Олексій Данілов нагадав прихильникам ідеї переговорів Києва та Москви про вбитих росіянами українських дітей.

Людина, яка вбила 500 наших дітей, не має нести за це відповідальність? Що це за світ? Що ви з ним зустрічаєтесь? Що ви йому руки жмете? – емоційно додав Данілов.

Україна має чим відповісти на ракетний терор РФ

За словами Данілова, останнім часом в Росії все більше відчувають наслідки застосування Україною власної далекобійної зброї, а далі "бавовни" на території РФ буде ще більше.

Секретар РНБО підкреслив, що Україна не веде війну проти цивільних росіян.

Те, що стосується нашої зброї, вона використовується суто по військових об’єктах згідно з всіма нормативно-правовими міжнародними правилами, — пояснює Данілов.

Він підкреслив, що на відміну від військових злочинців з армії РФ, українські військові не завдають ударів по дитсадках, лікарнях та інших цивільних об’єктах на території Росії.

Данілов наголосив, що саме в цьому принципова різниця між Україною і Росією, яка завдає ударів по цивільних об’єктах.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?