Жданов описав сценарій можливого вторгнення Білорусі в Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

Жданов описав сценарій можливого вторгнення Білорусі в Україну

Жданов описав сценарій можливого вторгнення Білорусі в Україну
Джерело:  online.ua

Військовий експерт Олег Жданов звертає увагу на те, що досі залишається загроза наступу Білорусі на територію України. Як відомо, нещодавно нелегітнимний президент Олександр Лукашенко навіть назвав причини для ймовірного введення військ.

Джерело: "24 Канал"

Жданов пояснив, як може відбутися вторгнення Білорусі в Україну

За словами Олега Жданова, для того, щоб вторгнутися, потрібно буде вчинити якусь провокацію. Особливо це стосується білоруської армії.

Військовий експерт нагадує про те, що у білоруського диктатора й так немає жодних підстав для того, щоб ввести своїх солдатів на територію України. Крім того, він навіть сам про це говорить.

Він сказав, якщо Україна вдарить по Мозирському НПЗ, тобто нафтопереробному заводу, тоді білоруська армія піде в наступ і буде його захищати. Тільки чомусь на нашій території, а не на території Білорусі. Тому я думаю, що без провокацій тут не обійдеться, – наголосив Олег Жданов.

Що важливо розуміти, Олександр Лукашенко надав армії РФ свою територію для вторгнення в Україну і досі дозволяє російським військовим бомбардувати українські міста.

Окрім того, до початку повномасштабної війни офіційний Мінськ цинічно брехав команді Володимира Зеленського про те, що жодного вторгнення не планується.

Як уже згадувалося раніше, є багато білоруських офіцерів, які виступають проти диктаторського режиму поплічника Путіна Олександра Лукашенка, - всі вони масово звільняються. У зв'язку з цим у країні фіксують брак середньої офіцерської ланки – капітанів та майорів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?