Женіть російське лайно. Легенда НХЛ потужно звернувся до українців — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Женіть російське лайно. Легенда НХЛ потужно звернувся до українців — відео

Женіть російське лайно. Легенда НХЛ потужно звернувся до українців — відео
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий хокеїст та легенда Національної хокейної ліги Домінік Гашек нещодавно повернувся з України та уже встиг записати емоційне звернення до усіх громадян нашої країни.

Джерело: Домінік Гашек

Що відомо про візит Гашека до України

Що важливо розуміти, саме зірка НХЛ є одним із найяскравіших представників спорту, які допомагають нашій країні на тлі війни з Росією.

Чеський воротар не лише регулярно донатить, а й робить все можливе, щоб світ не забув, якою ціною Україна виборює свою свободу та мир у Європі.

Нещодавно хокеїст на тиждень приїхав до України. Гашек побував у багатьох містах, які постраждали від російських атак, зокрема у Харкові, Києві, Бучі, Ірпені та Вінниці.

Ба більше, Домінік отримав нагороду "Друг України" та подякував нашим людям за гостинність.

Легенда НХЛ Гашек звернувся до українського народу

Привіт, Україно. Було приємно провести тиждень з тобою. Дякую за нагороду "Друг України", я ціную це. Я зустрів багато дітей та дорослих хокеїстів, а також спортсменів, які отримали травми через війну. Дякую вам за те, що ви робите. Ви робите це не тільки для своєї країни, а й для усієї Європи. Тримаю кулаки за кожного з вас. Ви захищаєте свою чудову країну та свою свободу, а також очищуєте країну від російських окупантів. Женіть назад російське лайно! Слава Україні, слава українському спорту та хокею, – заявив Домінік Гашек.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?