Жеребкування чвертьфіналу Кубка України: з ким зіграють Динамо та Шахтар
Категорія
Спорт
Дата публікації

Жеребкування чвертьфіналу Кубка України: з ким зіграють Динамо та Шахтар

Жеребкування чвертьфіналу Кубка України: з ким зіграють Динамо та Шахтар
Джерело:  online.ua

Українська асоціація футболу провела жеребкування матчів серед команд, які вийшли до чвертьфіналу Кубка України. На полях різних стадіонів боротимуться, зокрема, київське "Динамо" та донецький "Шахтар". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні підсумки жеребкування.

За оприлюдненими даними, місцем жеребкування став київський Будинок футболу. Були сформовані чотири пари команд:

  • "Динамо" (Київ) - "Колос" (Ковалівка);

  • "Дніпро-1" - "Олександрія";

  • "Агробізнес" (Волочиськ) - "Шахтар" (Донецьк);

  • "Верес" (Рівне) - "Зоря" (Луганськ).

Чотири переможці відповідних двобоїв вийдуть у півфінал Кубку України. Передбачається, що чвертьфінал відбудеться вже після зимової "перерви" - у березні.

Фінальний поєдинок українського національного чемпіонату пройде 12 травня. Місцем його проведення обрали стадіон у Тернополі.

Існує ймовірність побачити у завершальнjve протистоянні одвічних "ворогів" - "Шахтар" та "Динамо". Вони гучно зустрілися у Суперкубку України, то був перший матч для киян під тренерством Мірча Луческу. Команда румунського фахівця обіграла його попередніх підлеглих.

Як повідомляв ONLINE.UA, керівництво "Динамо" планує провести низку трансферів під час зимової перерви у чемпіонатах України та Європи. Президент клубу Ігор Суркіс пояснив, що йдеться про оперативне підсилення команди. Суркіс зауважив, що було обрано сценарій миттєвого реагування, щоб не чекати для нового трансферного вікна.

Водночас президент "Динамо" звернув увагу, що не передбачається придбання гравців суто заради кількості. Немає сенсу для трансферу, якщо той не зробить команду краще прямо зараз, наголосив Суркіс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?