Житло для тимчасових переселенців передадуть військовим, медикам та поліцейським
Категорія
Україна
Дата публікації

Житло для тимчасових переселенців передадуть військовим, медикам та поліцейським

Житло для тимчасових переселенців передадуть військовим, медикам та поліцейським
Джерело:  online.ua

За словами заступника очільника Офісу президента Кирила Тимошенка, після того, як люди, які житимуть в тимчасовому житлі для переселенців, зможуть повернутися додому, ці квартири передадуть військовим, медикам, працівникам поліції.

Джерело:  Тимошенко  у Telegram

Тимошенко пояснив, що буде з житлом для переселенців

13 серпня Кирило Тимошенко представив своїм іноземним колегам план будівництва житла для переселенців.

Він звернув увагу на те, що планується зведення п’ятиповерхових житлових будинків протягом 5-6 місяців у 16 областях України – по 2 тисячі квартир у кожному регіоні.

Що цікаво, в Офісі президента спершу порахували, що вартість з усіма меблями та устаткуванням становитиме близько 7 тисяч доларів, але потім виправили на 700 доларів за квадратний метр.

Фото - скриншот

За словами Кирила Тимошенка, після деокупації територій та відбудови житлового фонду люди зможуть повернутися до своїх домівок, а ці квартири будуть передані військовим, медикам, працівникам поліції.

Варто зазначити, що згодом представник ОПУ відредагував пост і вказав, що ціна за квадратний метр - 700-800 доларів (у першому варіанті було 7000 доларів)

Як уже згадувалося раніше, у липні стало відомо, що переселенців, яких місцева влада розмістила у навчальних закладах, виселять лише при наданні їм житла.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?