Жодного дня без стрілянини в Одесі: стало відомо про новий інцидент
Категорія
Події
Дата публікації

Жодного дня без стрілянини в Одесі: стало відомо про новий інцидент

Жодного дня без стрілянини в Одесі: стало відомо про новий інцидент

У середу вранці, 23 листопада, в Одесі між пасажиром і водієм маршрутки стався конфлікт, який закінчився бійкою зі стріляниною.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Одеській області.
Відзначається, що о 10:10 до Суворовського відділку поліції надійшла інформація про бійку на розі вулиці Академіка Заболотного та Дніпропетровської дороги. Пізніше від водія маршрутного таксі надійшла заява про те, що під час руху між ним і одним з пасажирів виник конфлікт.

Читайте також: Стр ілянина в Одесі серед білого дня: з'явилося відео з місця подій
«За словами заявника, під час сутички пасажир направив в його бік схожий на пістолет предмет. Коли водій зупинив маршрутку, чоловік вийшов на вулицю і вже там нібито здійснив кілька пострілів. В результаті ніхто не постраждав. Зараз обидва чоловіки перебувають у відділі поліції і дають пояснення з приводу того, що сталося. При огляді місця події ніякої зброї або боєприпасів виявлено не було», - йдеться в повідомленні.
Думская пише, що очевидцем інциденту став співробітник одеського інформагентства «Траса Е-95». Видання підтверджує інформацію про те, що у пасажира був пістолет і він стріляв на вулиці. Після цього хулігана скрутили перехожі.
Нагадаємо, в Одесі це вже третій конфлікт за останні три дні, який закінчився стріляниною. У понеділок, 21 листопада, біля торгового центру в Одесі троє невідомих вчинили напад на людину, в результаті чого була відкрита стрілянина.
Як повідомляв ONLINE.UA, біля торгового центру в Одесі троє невідомих вчинили напад на людину, в результаті чого була відкрита стрілянина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?