Журнал Time присвятив обкладинку нового номеру Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Журнал Time присвятив обкладинку нового номеру Україні

Журнал Time присвятив обкладинку нового номеру Україні
Джерело:  online.ua

На обкладинці свіжого номеру американського журналу Time зображено світлину українського бійця у бліндажі.

Джерело: Твітер журналу Time

Україна потрапила на обкладинку Time

У журналі вийшла стаття The untold story of the crisis that could change Europe forever (Нерозказана історія кризи, яка може змінити Європу назавжди). У ній йдеться зокрема про історію дружби Володимира Путіна та Віктора Медведчука, описується конфлікт в Україні та реакція США на нього.

Стаття починається згадкою про доньку українського нардепа Віктора Медведчука у контексті того, що президент Росії є її хрещеним батьком.

Щоб зміцнити зв’язок із російським лідером, Медведчук та його дружина, відома ведуча в Україні, попросили Путіна стати хрещеним батьком їхньої дитини. Відтоді вони залишаються близькими, - пишуть автори.

Журнал брав коментар у президента України Володимира Зеленського щодо нещодавнього закриття телеканалів Медведчука.

Того дня під час зворотного рейсу ми говорили про Медведчука та його телевізійні мережі та про те, чи здається розумним їх закривати. Зеленський не вибачився. «Я вважаю їх дияволами», — сказав мені Президент. «Їхні наративи прагнуть позбавити Україну державності». Коли через вікно з’явився київський горизонт, а літак почав знижуватися, Зеленський засмутився. «Аль Капоне вбив багато людей, але його затримали через податки», — сказав він мені. «Я думаю, що ці телеканали вбили багато людей через інформаційну війну», - йдеться у статті.

Коментуючи російські війська на сході та подальші тижні дипломатичних переговорів, автор статті навів слова анонімного інсайдера Кремля, який поділився принципами, за якими діє Росія.

Це ідеальний час, щоб зробити якісь операції, зняти санкції, поговорити про безпеку. Логіка проста. Якщо ми не змусимо їх боятися, ми не дійдемо до чіткого рішення, тому що саме так працює західна система. Їм дуже важко досягти консенсусу щодо чогось. Таким чином, мета полягає в тому, щоб представити загрозу таких масових наслідків, що це змусить усіх на тій стороні погодитися [на вимоги Кремля], — каже інсайдер Кремля, який погодився обговорити переговори на умовах анонімності.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?