Журналіст опублікував відео із Залужним і розвіяв російські фейки про його поранення
Категорія
Україна
Дата публікації

Журналіст опублікував відео із Залужним і розвіяв російські фейки про його поранення

Журналіст опублікував відео із Залужним і розвіяв російські фейки про його поранення
Джерело:  online.ua

Офіцер ЗСУ та журналіст Анатолій Штефан оприлюднив відео із головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним і розвіяв фейки роспропаганди про його нібито важке поранення.

Джерело: Facebook Анатолія Штефана

Як був розвінчаний міф про поранення Залужного

Валерій Федорович почуває себе добре і продовжує планувати звільнення українських земель від російських окупантів! З Головнокомандувачем разом, і тільки вперед до нашої спільної Перемоги! - зазначив Штефан.

Полковник показав відео, на якому Залужний дякує всім українцям за підтримку і запевняє у перемозі нашої країни над російськими окупантами.

Що відомо про російські фейки щодо поранення Залужного

У травні російські пропагандисти почали розганяти фейк з посиланням на неназвані джерела, що Залужний дістав травму голови та множинні осколкові поранення під час начебто ракетного удару на початку травня по командному пункту в районі села Посад-Покровське під Херсоном.
Це вже не перша спроба пропагандистів РФ поширити дезінформацію щодо головнокомандувача.
20 травня заступниця міністра оборони України Ганна Маляр заявляла, що росіяни вигадали фейк про зникнення Залужного для деморалізації захисників у Бахмуті Донецької області.

Росіяни запустили інформаційну хвилю про нібито зникнення нашого головнокомандувача Валерія Федоровича Залужного. Главком на місці. Робить свою роботу. Щойно спілкувались. Це типова інформаційна технологія спрямована на деморалізацію нашого війська. По часу дії вона дуже коротка – від декількох годин до одного дня. Бо інформацію легко перевірити. А ефект від неї очікується у разі влучного моменту поширення та масовості, - підкреслила Маляр.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?