Журналісти дізналися про плани Трампа після поразки на виборах
Категорія
Світ
Дата публікації

Журналісти дізналися про плани Трампа після поразки на виборах

Журналісти дізналися про плани Трампа після поразки на виборах
Джерело:  online.ua

Поки що чинний президент Сполучених Штатів Дональд Трамп планує знищити медіа-компанію Fox News. Згідно з інформацією наближених до політика осіб, той обурився позицією, з якої телекомпанія висвітлювала процес виборів у країні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Axios.

За оприлюдненими даними, Трамп був буквально розлючений через принаймні один інцидент, пов'язаний з медіа.

Fox News вважається у США більш консервативним джерелом інформації у порівнянні з іншими, здебільшого він віддає фавор Республіканській партії. Утім, під час підрахунку голосів на виборах телеканал віддав перемогу в Джорджії Джо Байдену навіть попри майже ідентичний рівень обох кандидатів.

"Він планує знищити Fox. Немає жодних сумнівів у цьому", - наголосив інформатор, близький до Трампа.

Також відомо про внутрішній конфлікт у телекомпанії, пов'язаний із програмою, учасницею якої була колишня суддя штату Нью-Йорк Джанін Пірро — прихильниця Трампа, що підтримувала його в ефірі. Керівництво компанії вирішило зупинити передачу після суперечки щодо висвітлення підсумків виборів.

За джерелами Newsmax, Пірро бажала в ефірі викривати "фальсифікації" на голосуванні на виборах.

Також Fox була серед ЗМІ, які раптово зупинили трансляцію з Білого дому, коли Трамп почав говорити про фальсифікації.

Як повідомляв ONLINE.UA, на тлі новин про перемогу демократа Джо Байдена на президентських виборах в США чинний очільник Білого дому Дональд Трамп кинувся ухвалювати чимало поспішних та резонансних рішень, аби продемонструвати американцям та міжнародній спільноті, що боротьба за президентське крісло ще не закінчилася. Про такий алгоритм дій американського лідера раніше попереджали анонімні джерела з його оточення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?