Журналісти дізналися про реакцію Трампа на другий імпічмент: він розірвав контакти навіть із Джуліані
Категорія
Світ
Дата публікації

Журналісти дізналися про реакцію Трампа на другий імпічмент: він розірвав контакти навіть із Джуліані

Журналісти дізналися про реакцію Трампа на другий імпічмент: він розірвав контакти навіть із Джуліані
Джерело:  online.ua

Президент Дональд Трамп відреагував на оголошення другого імпічменту розлюченням та відстороненням від багатьох прихильників у Білому домі. Він став першим державним лідером Сполучених Штатів, який отримав два імпічменти. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Washington Post.

За інформацією журналістів, коло найближчих прихильників президента, який відходить від справ, скорочується. Деякі офіси у Білому домі почали пустувати.

Перш за все Трамп розлючений через відсутність реакції з боку прихильників, які нібито мали б краще захищати його заклики до натовпу напередодні сумнозвісного штурму Капітолія.

Відзначається, що Трамп зважився на фактичний розрив відносин з особистим адвокатом Руді Джуліані. Він доручив помічникам не оплачувати гонорари адвокатів одного зі своїх найпалкіших послідовників.

За відомостями New York Times, низка офіційних осіб Білого дому наразі блокує усі спроби Джуліані додзвонитися до президента.

Нагадаємо, поки що імпічмент винесли Палата представників — нижній дивізіон Конгресу США. Для остаточного схвалення рішення його повинні підтримати на рівні Сенату, де у республіканців упродовж останніх років більшість.

Друга спроба імпічменту стала політичним наслідком для Трампа після того, як натовп його прихильників влаштував погром у будівлі Капітолію, що завдало удар по республіканцях та демократах одночасно.

Як повідомляв ONLINE.UA, Джозеф Байден зізнався, що бачить певні складнощі щодо початку процедури імпічменту чинного очільника Білого дому Дональда Трампа. Новий президент плекає надію, що вона жодним чином не вплине на терміни затвердження в Конгресі глав відомств в новій адміністрації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?