Журналісти назвали один із найбільших страхів відомих мільйонерів
Категорія
Економіка
Дата публікації

Журналісти назвали один із найбільших страхів відомих мільйонерів

Журналісти назвали один із найбільших страхів відомих мільйонерів
Джерело:  online.ua

Іноземні журналісти дійшли висновку, що заможні люди мають чимало страхів, які стосуються збереження та примноження їхніх капіталів. Один із найбільших — страх, що ці статки негативно вплинуть на майбутнє їхніх нащадків.

Джерело:CNBC Make It

Відомо, чому мільйонера бояться залишати спадки своїм дітям

За словами журналістів, відомий голлівудський актор Деніел Крейг, а також інвестори Воррен Баффет і Кевін О'Лірі далеко не єдині багатії, які постійно замислюються про те, скільки саме грошей залишити своїм дітям.

Після завершення опитування The Motley Fool стало відомо, що 67% з 2000 опитаних осіб, чиї капітали перетнули позначку в 1 мільйон доларів, схвильовані тим, що можуть залишити у спадок своїм нащадкам надто великі статки. Заможні респонденти не приховують, що подібний сценарій неабияк їх лякає. Багатії вважають, що капітали будуть "використовувати безвідповідально" або що це "змусить бенефіціарів лінуватися".

"Вони знають й активно розглядають можливість передачі спадщини на умовах, які спонукають їхніх спадкоємців підтримувати цінності, які, на їхню думку, важливі: важка робота, успішне навчання в школі та хороша кар'єра", - виступив з коментарем аналітик Motley Fool Джек Капорал.

Окрім того, наголошується, що 85% опитаних, що отримали спадок після виконання певних умов, переконані, що спадкоємці можуть отримати надто багато грошей. Серед респондентів, які отримали від 500 тисяч до 1 мільйона доларів, цю думку поділяють 84%.

Також вказано, що 78,5% учасників опитування, розмір спадку яких коливався у розмірі від 100 тисяч до 500 тисяч доларів, та 69%, які успадкували менш як 100 тисяч доларів, також підтримують цю позицію.

"Проте, попри стурбованість щодо оптимального розміру спадщини, 60% мільйонерів наполягають на важливості спадку, і приблизно 34% заявили, що планують залишити своїм нащадкам понад 50% своїх статків", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?