Журналісти обрали політика із найхимернішою зачіскою. Ні, це не Джонсон
Категорія
Світ
Дата публікації

Журналісти обрали політика із найхимернішою зачіскою. Ні, це не Джонсон

Журналісти обрали політика із найхимернішою зачіскою. Ні, це не Джонсон
Джерело:  online.ua

Як виявилося, журналісти звертають увагу не лише на публічні заяви, рішення та ідеї відомих політиків, а навіть на їхні зачіски. Так, редакція авторитетного видання Politico дійшла висновку, що власником найхимернішої зачіски серед політичних діячів Заходу є депутат від партії EKRE Рейн Еплер. 

Джерело:  Politico

У кого з політиків найдивніша зачіска

Отже, команда іноземного ЗМІ відзначила естонського депутата від партії EKRE Рейна Еплера званням "політик із найжахливішою зачіскою".

Рейн Еплер(фото — з відкритих джерел)

Естонцю, якимось дивом, вдалося обігнати колишнього американського лідера Дональда Трампа, члена британського парламенту Майкла Фабриканта, а також екслідера Британії та улюбленця українців Бориса Джонсона.

Борис Джонсон (фото — president.gov.ua)

Еплер явно не міг вирішити, яку стрижку він хоче, тому попросив їх усіх. Він виглядає так, ніби він носить шолом, готовий до бою, або, можливо, оскільки Еплер і його партія є крайніми правими, можливо, його перукар — біженець, який мститься, — жартує автор кумедного рейтингу зачісок.

Як користувачі мережі відреагували на рейтинг зачісок політиків:

  • Ну не знаю... Мені зачіска естонця дуже навіть подобається;

  • От якби вибирала найпотворнішого політика, то ВВП обійшов би усіх - 1000%;

  • Я була переконана, що переможе Трамп, але він й тут програв...Прямо як на виборах;

  • В що Джонсон робить у цьому рейтингу?! По-моєму, його шевелюра - просто розкішна!;

  • Я завжди думала, що Джонсон та Трамп брати));

  • Дуже дивний рейтинг... Невже журналістам більше немає чим зайнятися? Навіщо у такий спосіб принижувати людей? Політики - також люди! Їм також може бути боляче від таких "рейтингів";

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?