Журналісти попереджають про плани Путіна щодо Франції та Бельгії
Категорія
Політика
Дата публікації

Журналісти попереджають про плани Путіна щодо Франції та Бельгії

Журналісти попереджають про плани Путіна щодо Франції та Бельгії
Джерело:  online.ua

Нещодавно офіційно стало відомо, що Збройні сили України отримають винищувачі від Польщі та Словаччини. Рішення Варшави та Братислави можуть підштовхнути інших партнерів України до аналогічного кроку. Оскільки Кремль дуже боїться такого розвитку подій — він планує організувати протести у Франції та Бельгії.

Джерело: Nowiny Polskie

Путін хоче влаштувати протести у Франції та Бельгії

Як вдалося дізнатися польським журналістам, спецслужби країни-агресорки вже отримали вказівку від команди диктатора Володимира Путіна.

Згідно з нею, вони повинні використати своїх агентів впливу у Франції та Бельгії. Їхня задача – організувати антиукраїнські мітинги, які б вставляли палки у колеса постачання нам винищувачів. Відомо, що російська пропаганда може використовувати кадри з мітингів у Франції, причиною яких стала пенсійна реформа. Відповідні відео країна-агресорка може використати, щоб провокувати масові прокремлівські протести, - попереджає польське ЗМІ.

Окрім того, наголошується, що спецслужби РФ зроблять все можливе, щоб зібрати своїх нечисленних "прихильників" неподалік епіцентрів антиурядових дій.

Згідно з даними журналістів, офіційна Москва хоче підтримати проведення відразу трьох антиукраїнських акцій:

  • у Парижі 18 березня;у Тулузі 19 березня;у Брюсселі 4 квітня.

Ле Пен та Флоріан Філіппо допомагають Кремлю в організації протестів

Журналісти також звернули увагу на те, що французькі політики Марін Ле Пен та Флоріан Філіппо нещодавно звернулися до своїх підписників та закликали 18 березня взяти участь у мітингу у Парижі.

Вони звинувачували офіційну Варшаву у тому, що вона намагається втягнути у війну ЄС та НАТО після рішення щодо винищувачів.

Що важливо розуміти, у лютому 2023 року Філіппо організував демонстрацію, яка пройшла під гаслами: "Ні третій світовій війні!", "Вийди з НАТО", "Ні постачанню зброї в Україну". Про це активно писали російські пропагандисти.

Окрім того, наголошується, що Кремль наказав учасникам акцій вимагати як від французьких, так і європейських політиків врахувати їхню електронну петицію про скасування санкцій проти РФ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?