Журналісти викрили фальшивого військового інструктора Алі Шехайтлі — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Журналісти викрили фальшивого військового інструктора Алі Шехайтлі — відео

Журналісти викрили фальшивого військового інструктора Алі Шехайтлі — відео
Джерело:  online.ua

Журналісти Телебачення Торонто зробили викривальне інтерв'ю з популярним в Україні військовим інструктором Алі Шехайтлі, який вчить майбутніх військових небезпечним практикам на полі бою.

Джерело: Телебачення Торонто

Інструктор Алі Шехайтлі шкодить майбутнім військовим

Інтерв'ю з псевдоінструктором провів журналіст Роман Вінтонів (Майкл Щур), який від початку повномасштабного вторгнення приєднався до лав Сил оборони.

Майкл Щур повернувся! Усе тому, що вже не міг дивитися на діяльність так званого військового інструктора Алі Шехайтлі, який має величезну аудиторію у соцмережах і показує їй дичину. Та є і гірші речі — інструктор Алі вчить майбутніх військових неправильним та небезпечним для життя речам, - йдеться в описі відео.

У відео Вінтонів зустрівся зі справжнім військовим інструктором Денисом Квебеком, який викрив тактику і поради Алі.

У розмові Шехайтлі розповів звідки бере інструкторські знання, проте не поділився інформацією про місце служби та досвід бойових дій, пояснивши це «наказом командира».

На жаль, типу інструктор Алі не сказав, хто ж порадив йому ставити пальці рогаткою, коли тримаєш автомат, хто навчив не прибирати палець зі спускового гачка і хто вирішив, що побиття поролоновою палицею допоможе стати гарним військовим, - підсумували журналісти.

Що відомо про Алі Шехайтлі

У соцмережах чоловік має нік "Інструктор.юей". Називає себе інструктором з військово-тактичної підготовки.

Алі Шехайтлі є не тільки "інструктором", він також працював актором, моделлю, танцюристом і співаком.

Своїми джерелами називає "відео, книги і людей". Чоловік має TikTok канал з аудиторією понад 450 тис. людей.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?