Олена Зеленська вперше зізналася, що сказала б Путіну при зустрічі
Категорія
Культура
Дата публікації

Олена Зеленська вперше зізналася, що сказала б Путіну при зустрічі

Олена Зеленська вперше зізналася, що сказала б Путіну при зустрічі
Джерело:  online.ua

Дружина українського президента Олена Зеленська під час інтерв'ю південнокорейському телеканалу Channel A вперше відверто зізналася, що хотіла б сказати російському диктатору Володимиру Путіну, як би вони колись зустрілися тет-а-тет.

Джерело: Фейсбук-сторінка Олени Зеленської

Що Олена Зеленська сказала б Путіну при зустрічі

Відповідаючи на запитання журналістів, перша леді України звернула увагу на те, що, звісно, ніколи не хотіла б зустрічатися з російським диктатором.

Будь-хто, якщо до нього прийшли вбивати, не хоче зустрічатися з людиною, яка надала такий наказ, – пояснила свою позицію Олена Зеленська.

Однак, як би це все-таки сталося, то дружина президента передала б очільнику Кремля головний меседж від усього українського народу.

Не можу уявити, що б я могла йому сказати. Але, мені здається, єдиний меседж всіх українців: "Відчепіться від нас", і все, – наголосила Олена Зеленська.

Також перша леді звернула увагу на те, що Україна не хоче надсилати жодних меседжів, бо вони не будуть сприйняті в Росії, їх там не чекають.

Їм не потрібні наші меседжі, їм все одно на те, що ми можемо їм сказати, на думку світу, тому це химерне завдання, яке не може бути виконане, – зазначила дружина Володимира Зеленського.

Зеленська розповіла, про що спілкується зі своїми дітьми

Варто також зазначити, що нещодавно перша леді відверто поділилася з журналістами, про що спілкується зі своїми дітьми.

За словами Олени Зеленської, її 10-річний син у зв'язку з війною зацікавився видами зброї та іншими воєнними темами, яких інколи не знає й сама дружина глави держави.

Її 18-річна донька теж має свої думки щодо подій в Україні та світі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?