Зірка "Барбі" Марго Роббі оголосила про паузу в акторській кар’єрі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "Барбі" Марго Роббі оголосила про паузу в акторській кар’єрі

Марго Роббі
Джерело:  Deadline

Голлівудська акторка Марго Роббі, яка зіграла головну роль у фільмі "Барбі" у 2023 році, вирішила зробити паузу у кіно-кар'єрі.

Марго Роббі розповіла про паузу кар’єрі

В інтерв’ю для Deadline австралійська акторка сказала:

Я думаю, що наразі всім набридло бачити мене. Мабуть, мені варто на деякий час зникнути з екранів. Чесно кажучи, якби я зняла ще один фільм, люди б сказали: "Знову вона? Ми щойно провели з нею ціле літо. Нам вже набридло". Я не знаю, що я буду робити далі, але сподіваюся, що побуду трохи в стороні.

Однак зірка продовжує працювати продюсеркою — її продюсерська компанія LuckyChap Entertainment випустила нещодавній хіт Saltburn.

Роббі додає: «Усі питають: «Ти відпочиваєш?» А я кажу: «Ти ж знаєш, що я продюсерка, правда? Ми не отримуємо перерв».

Вона також сподівається зрежисерувати щось, що, за її словами, хотіла зробити «приблизно останні сім років».

Але я завжди вважала це привілеєм, а не правом. Я повільно працювала над відчуттям, що заслужила право бути режисером, і я відчуваю, що зараз наближаюся до цього відчуття, — пояснила зірка.

Вона «не поспішає» це робити, але зізнається: «У мене точно є свербіж це зробити, і він стає надто сильним. Я не знаю, скільки ще зможу протриматися».

Марго Роббі: що відомо

Акторка вже має за плечима ціле десятиліття великих фільмів і номінацій на нагороди, а також була названа однією з найбільш високооплачуваних актрис світу за версією Forbes у 2019 році.

Після початку кар’єри в серіалі «Сусіди» Роббі зробила великий прорив, знявшись у фільмі «Вовк з Уолл-стріт» у 2013 році.

Далі в доробку Роббі “Загін самогубців”, “Вавилон”, “Фокус”, “Сенсація”.

Її остання стрічка “Барбі” зібрала у світовому прокаті більше мільярда доларів, і стала її найкасовішим фільмом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?