Зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф вперше став батьком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф вперше став батьком

Зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф вперше став батьком
Джерело:  online.ua

Британський актор Деніел Редкліфф вперше став батьком. Його та партнерку Ерін Дарк помітили на прогулянці з новонародженою дитиною.

Джерело: The Daily Maіl

У Деніела Редкліффа з'явився первісток

33-річного актора з 38-річною американською актрисою помітили у Нью-Йорку на прогулянці з малюком. Вперше про те, що пара очікує на дитину, стало відомо у березні.

Представники Редкліфа сказали, що пара, яка разом більше десяти років, "в абсолютному захваті" від того, що стали батьками.

Деніел дуже радий стати батьком. Його стосунки з Ерін справді особливі, і всі думають, що вони будуть чудовими батьками, - повідомило джерело виданню.

Під час прогулянки Деніел виглядав стримано, прикриваючи обличчя темно-синьою бейсболкою та захисною маскою.

Він був одягнений у сіру футболку з графічним малюнком і темно-сірою толстовкою, штани кольору хакі та кросівки.

Новоспечена мама Ерін одягла чорну футболку та світлі джинси з зеленим вельветовим пальто та яскраво-помаранчевими черевиками.

Що відомо про стосунки Редкліфа та Дарк

Пара познайомилася під час спільної роботи над Kill Your Darlings у 2012 році і прожила разом більше десяти років.

Деніел розповів людям про свою першу зустріч з Ерін у 2020 році, сказавши: «Одного дня це буде чудова історія, яку ми розповімо нашим дітям через те, що наші герої роблять один з одним», маючи на увазі інтимну сцену між їхніми персонажами у фільмі.

Наші герої зустрічаються та фліртують один з одним, тому є такий милий запис про те, як ми просто зустрілися вперше та фліртували, - сказав актор.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?