Зірка Голлівуду розірвала контракт з Netflx через небажання грати росіянку у фільмі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка Голлівуду розірвала контракт з Netflx через небажання грати росіянку у фільмі

Іванна Сахно

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно вперше розповіла, що розірвала контракт з Netflix.

Чому Іванна Сахно розірвала контракт з Netflx

Сахно дала інтерв’ю Марічці Падалко, в якому розповіла, що її ще під час ковіду затвердили на роль американки, яка родом з Радянського Союзу:

Моя команда навіть знає, одразу каже ні. В мене був момент, я була залучена у серіалі Netflix. Це було під час ковіду. Це була роль росіянки. Це була роль американки, але в неї був бекграунд з Радянського Союзу. Я вже була приєднана до цього проєкту, тому що на той момент це була така, одна з перших головних ролей у великому серіалі Netflix. Ми не почали знімання, ми одразу закрилися на ковід. І я зрозуміла, що я не можу грати людину, навіть з Радянського Союзу. Я розірвала контракт з Netflix. Трошки проблеми у мене були, — розповіла Сахно.

Артистка поділилася, що не може озвучити, яку суму штрафу тепер винна Netflix через своє рішення, але поділилася, що за наступну роботу, яку вона робить з Netflix, вона винна 50 відсотків її зарплати.

Також Сахно наголосила, що вона ніколи не погодиться грати росіянку через свої моральні цінності. Акторка зазначила, що зараз в Голлівуді все менше й менше репрезентують Росію.

Що відомо про Іванну Сахно

Іванна Сахно у 15 років разом з мамою переїхала до США. З 2013 року артистка живе та працює у Лос-Анджелесі.

Українському глядачеві артистка, якій 26 років, відома за ролями в у ситкомі "Леся+Рома", біографічній стрічці "Іван Сила". У Голлівуді акторка вже встигла зіграти у блокбастері "Тихоокеанський рубіж: Повстання", екшн-комедії "Шпигун, який мене кинув" та серіалі Disney+ "Асока".

У квітні 2023 року Іванна Сахно приїздила до Києва, де показалася у бомбосховищі під час повітряної тривоги та послала російського диктатора Путіна на три літери.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?