Голівудська зірка Джилліан Андерсон закликала підтримати українських дітей — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Голівудська зірка Джилліан Андерсон закликала підтримати українських дітей — відео

Джилліан Андерсон
Джерело:  online.ua

Американська акторка, письменниця та активістка Джилліан Андерсон записала зворушливе відеозвернення до своєї 2,6-мільйонної аудиторії в Instagram.

Джилліан Андерсон підтримає Україну

Американська акторка Джилліан Андерсон, зірка серіалу Netflix "Сексуальна освіта" закликала донатити на потреби дітей, постраждалих від війни РФ в Україні

Відеозвернення зірка оприлюднила в Instagram.

Американська акторка, письменниця та активістка Джилліан Андерсон, відома за роллю сексолога Джин Мілберн у серіалі "Сексуальна освіта", записала зворушливе відеозвернення до своєї 2,6-мільйонної аудиторії в Instagram.

У короткому, але проникливому відео володарка премій "Еммі" та "Золотий глобус" за роль у "Секретних матеріалах" закликала підтримати українських дітей, які постраждали від російської військової агресії.

Минув понад рок з початку конфлікту в Україні, але бомби продовжують падати, руйнуючи життя. Діти пережили місяці насильства та травм — переїжджали з місця на місце, втрачали близьких і не знали, коли зможуть повернутися додому. Без термінової допомоги діти будуть нести тягар цього конфлікту все життя, – підписала відео зірка.

Акторка розповіла, що була в Україні та бачила жахи, які переживають українці через розвʼязану Росією війну.

Бомби досі падають на дітей в Україні. Я була там і бачила на власні очі, як війна розриває маленькі життя на частини. Вони голодні, вони мерзнуть, вони відчайдушно потребують безпеки. Тому я прошу вас зайти сьогодні на сайт War Child та задонатити лише 5 фунтів, – зазначила Андерсон.

Вона повідомила, що організація War Child розширила роботу в Україні. Тепер вони допомагають сім’ям ваучерами на їжу та одяг, а також надають першу психологічну допомогу.

Але оскільки ця жахлива війна триває, потреба зростає з кожним днем. Будь ласка, перейдіть на вебсайт War Child і пожертвуйте 5 фунтів на місяць сьогодні, щоб допомогти дітям, які опинились у конфлікті, – закликала зірка.

Вона розповіла своїй аудиторії, що діти в Україні продовжують жити у підвалах та бомбосховищах.

Вони втратили все: свої будинки, свої школи, своїх близьких. І вони досі дуже-дуже потребують допомоги. Але захист дітей у країні, де йде війна, – небезпечна та складна робота. Організація War Child не може робити це без вашої допомоги. Тож, будь ласка, зробіть донат сьогодні, – додала акторка.

Чому варто дивитися "Незламні діти. Я чекаю"

Офіс Омбудсмана України поділився документальним проєктом українського медіа online.ua "Незламні діти. Я чекаю". У фільмі українські діти розповідають, що їм довелося пройти через війну.

Звуки вибухів і постійні обстріли ворога. Вимушене переміщення. Втрати рідних людей. Травмування та навіть ампутації кінцівок... Це все сьогодні реалії життя українських дітей. І все це — факти злочинів російської армії!

У документальному проєкті online.ua "Незламні діти. Я чекаю" діти та їхні близькі розповідають про те, що їм довелося пережити.

Наше завдання — захистити їхнє дитинство і зробити так, щоб права дитини — дотримувалися!

Нагадаємо, що від наслідків війни росії проти України постраждали мільйони українських дітей. З 24 лютого 2022 року росія забрала життя понад 500 з них.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?