Зірка "Гри престолів" Софі Тернер звинуватила чоловіка у викраденні дітей
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "Гри престолів" Софі Тернер звинуватила чоловіка у викраденні дітей

Зірка "Гри престолів" Софі Тернер звинуватила чоловіка у викраденні дітей
Джерело:  online.ua

Нещодавно стало відомо про розлучення британської акторки Софі Тернер з американським співаком Джо Джонасом. Тепер зірка "Гри престолів" подає на нього до суду, оскільки співак забрав їхніх двох доньок до США.

Джерело: Page Six

Софі Тернер подала до суду на чоловіка Джо Джонаса

Зірка "Гри престолів" подала позов до суду Манхеттена 21 вересня з вимогою забезпечити "негайне повернення дітей, незаконно вилучених або незаконно утримуваних", йдеться в документах, отриманих Page Six.

У заяві Тернер стверджує, що «неправомірне утримання» почалося 20 вересня.

Тернер також стверджує, що вона та учасник гурту Jonas Brothers домовилися на Різдво 2022 року, що вони остаточно переїдуть до Великої Британії і почнуть шукати школи для своєї старшої дочки Вілли.

Урешті тепер уже колишня пара знайшла будинок в Англії і виставила свій маєток у Маямі на продаж. Вони також підписали довгостроковий договір оренди з планами придбання нерухомості, згідно з судовими документами.

Вони офіційно переїхали з Маямі до Англії 10 квітня 2023 року, йдеться в документах, зазначаючи, що 27-річна Тернер того літа почала зйомки в міні-серіалі «Джоан».

Тим часом Джонас розпочав тур Jonas Brothers у Нью-Йорку 12 серпня.

34-річний виконавець і Тернер «не вагаючись» погодилися, щоб їхні доньки подорожували з Джонасом, оскільки, незважаючи на його нічні виступи, у нього було більше вільного часу, щоб провести час з дітьми, ніж у Тернер.

Тоді діти принаймні зможуть провести деякий час протягом дня з одним із своїх батьків, поки мати не закінчить свої зобов’язання на зйомках», — пояснюється в документах, зазначаючи, що поїздка дочок у тур була лише «тимчасовою домовленістю».

Що відомо про розлучення Софі Тернер та Джо Джонаса

Розпад шлюбу "стався дуже раптово" після сварки 15 серпня, в день народження Джонаса, йдеться в судових документах.

Потім 5 вересня Джонас подав на розлучення в суд Маямі, про що, як стверджує Тернер, вона дізналася «через ЗМІ».

Згідно з документами, музикант і актриса зустрілися, щоб обговорити своє розставання через два тижні. Тернер стверджує, що вона «повторила» їхній план щодо переїзду дітей до Англії, але Джонас затримує паспорти дітей, щоб вони не могли залишити США.

Пара була разом 4 роки та має двох доньок.

Читайте також:

  • Зірки "Гри престолів" Кіт Герінґтон і Роуз Леслі стали батьками

  • Джейсон Момоа освідчився в коханні зірці "Гри престолів" Емілії Кларк

  • Автор "Гри престолів" та інші письменники позиваються до OpenAI

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?